Moderní městský styl s taškami Lifestyle Accessory Bags od Victorinox




Victorinox Lifestyle Accessory Bags představují inteligentní kompozici městských módních trendů a švýcarského funkčního designu. Doplňky jsou navrženy speciálně pro potřeby žen a mužů vyznávajících aktuální životní styl velkoměsta – jsou lehké jako peří, ale přesto extrémně odolné. Upevňovací a nastavovací systémy můžete aktivovat v rekordním čase, zatímco strategické a snadno přístupné úložné prostory poskytnou sofistikované ukládání všech věcí, jež potřebujete mít neustále po ruce. Ti, kteří dbají na styl, si mohou vybrat ze šesti kvalitních tašek ve dvou barvách, které budou vyhovovat jejich individuálním potřebám i osobnosti: klasické černé nebo vášnivě červené. Celá kolekce se skládá ze dvou tašek cross-body, dvou tašek na opasek, sling bag ledvinky a psaníčka.

Ať už se octnete na jeden den ve městě nebo vyrazíte na cestu do vzdálené destinace, moderní tašky od Victorinox vám budou perfektními každodenními společníky. Nejen, že se hodí pro jakoukoli situaci, ale také k jakémukoli oblečení od džínů až po moderní oblek. Ramenní popruhy lze rychle nastavit jednou rukou, přičemž nechávají druhou volnou pro telefonní hovor nebo doušek kávy. Prodyšné síťované polstrování zajišťuje pohodlí, a to i když tašky nosíte blízko těla.

Bez ohledu na to, jakým stylem je nosíte, tašky Lifestyle Accessory Bags vám umožní soustředit se na vaše každodenní činnosti. Vše, co potřebujete, je bezpečně uloženo, ale stále snadno dostupné. Mobilní telefony mají své vlastní vyhrazené kapsy a pro ty, kteří potřebují fungovat na tabletu, je k dispozici kompaktní křížová kapsa s vyhrazeným ochranným prostorem. Ramenní popruhy tašky lze navíc zavěsit v různých úhlech tak, aby vyhovovaly jak pravákům, tak i levákům.

Více informací: www.victorinoxcz.cz

Fotogalerie