Normální je být zdravý! Co proto mohu udělat?




I když se v současné době můžeme dožít stovky, přesto jsme jeden z nejohroženějších a druhů na planetě.  Vysoký věk však nemá nic společného s kvalitou života. Kdo si však zavčasu uvědomí, že si chce život užít a netrpět bolestmi, špatným zažíváním nebo inkontinencí, má jistou šanci, pokud se zaměří na své biochemické zdraví.

V mládí se o své zdraví příliš nestaráme, máme spoustu sil, rychleji regenerujeme a navíc na nás dohlíželi či ještě dohlíží rodiče a systém lékařské preventivní péče je také vyspělý. Neodpovědnost a mladistvá nerozvážnost do jisté míry predikují, že dnešní „mladí“ čtyřicátníci mají stejné problémy, jako měli dříve senioři, dnes šedesátníci. Jsou ohrožení vyšším tlakem, cholesterolem, bolestmi kloubů, poruchami spánku, zažívacími obtížemi a chronickou únavou. Někdo zpanikaří a začne hledat pomoc na internetu, u přátel a nakonec u různých specialistů, jako jsou  kardiologové, internisté, psychiatři, ale to vše jen proto, že byly varovné signálky bagatelizovány či dokonce ignorovány...

„Zdraví má jasně daná pravidla a o zdraví a nemoci rozhodují přírodní zákony! Přestali jsme respektovat přírodní zákony, podle nichž se řídí život i smrt, zdraví a nemoc. Výsledkem je porušené biochemické zdraví,“ říká RNDr. Jitka Hořejšová, Anti-aging specialistka.

Co vlastně znamená biochemické zdraví, co s tím, jaká jsou východiska?

Zavedení pojmu biochemické zdraví usnadňuje vysvětlení příčiny vzniku civilizačních chorob, jako jsou alergie, autoimunitní a kardiovaskulárních choroby, neurodegenerativní onemocnění i rakovina. Člověk tak dostává poprvé možnost začít rozlišovat, které z nabízených postupů mu pomohou k lepšímu zdraví.

Ke každému přístroji máme dnes návod, ale nemáme návod jak zacházet se svým tělem, abychom byly optimálně funkční v každém věku. Kvalita života je v jakémkoliv věku pro každého klíčový parametr!

RNDr. Jitka Hořejšová doporučuje jít kauzální cestou, tedy hledat příčinné řešení zdravotních problémů a udělat vše pro obnovu biochemického zdraví! Jak? Přírodními prostředky, kterými jsou vitamíny, minerály a stopové prvky, které nám v těle chybí. „Jejich deficit stanovuji exaktně na základě měření hladiny homocysteinu v krvi. Potřebné množství vitamínů, minerálů a stopových prvků a pití dostatečného množství kvalitní vody zajistí pevné zdraví, které neselhává při první zátěži. Pokud si uvědomujete, že chcete mít pod kontrolou své zdraví, tak vám nabízím řešení! Samozřejmě péče o zdraví je investice. Pokud patříte k lidem, kteří chápou, že je lepší investovat do zdraví než do nemoci, tak zaručuji jistý zisk,“ říká odborná lékařka.

RNDr. Jitka Hořejšová nabízí řešení, jak si udržet potenciál zdraví anebo již vzniklé poruchy biochemického zdraví odstranit. „Moje zkušenosti za mnoho let to jednoznačně potvrzují! Homocystein je nejlepší jednoduchý ukazatel, jak na tom jste! Změnou životního stylu a vhodnými dávkami vitamínů a minerálů můžete přidat 20let svému životu ve vysoké kvalitě a ve zdraví!“

Portrétové foto: RNDr. Jitka Hořejšová 

 -bh/lz-

Fotogalerie