Po necelém roce po svatbě Marek Dědík už snubní prsten nenosí a my víme proč




V reprezentativní prodejně JK Jitka Kudláčková se sešly známé české tváře při představení kolekce snubních a zásnubních prstenů JK Tolerance. Není divu, že se probíralo vše, co ke svatbám a manželskému životu patří, tedy skoro vše. Všechny však trumfnul tanečník Marek Dědik, ale nebyla to nikterak radostná událost.

Marek Dědík uznává „zlaté české ručičky“, tak když se rozhodl, že svojí manželku Terezu požádá o ruku, zamířil do JK Jitka Kudláčková. Vybral prsten s diamantem a snubní prsteny bylo už v té době více než jasné, že také pořídí v osvědčené zlatnické dílně, ale nadšení po necelém roce po svatbě opadlo… „Před týdnem jsme byli na dovolené a já jsem se koupal v moři, kde byly vlny a najednou mi prsten sklouzl. Snažil jsem se ho vylovit, ale bohužel se nepodařilo a zůstal v Azurovém moři,“ popsal nemilý zážitek tanečník známý ze soutěže StarDance. Jeho manželka na něj prý hned volala, že to určitě udělal schválně. Samozřejmě ale v nadsázce. „Jsem ráda, že Marek prsten nosí, tedy když ho ještě měl. Před svatbou jsem mu ale říkala, že pokud si na prsten nezvykne, tak mi to vadit nebude a může ho třeba nosit na řetízku jako přívěsek. Jsem ale ráda, že si zvykl a hned, jak nám v JK Jitka Kudláčková vytvoří pro Marka nový prsten, bude ho opět nosit na svém prsteníčků,“  prozradila Tereza Dědik.

Během letních měsíců mohou všichni muži v JK Jitka Kudláčková zakoupit vybrané modely zásnubních prstenů z kolekce JK Tolerance, a to za zvýhodněné ceny. Máto i jeden velký bonus! Ztratíte-li svůj prsten, který vám vyrobili v JK Jitka Kudláčková, vytvoří vám v tomto prestižním zlatnictví za zvýhodněnou cenu nový, což je skvělá zpráva nejen pro Dědikovi. Ředitel firmy Dušan Mlynarčík navíc ještě doporučuje pánům, aby raději zakoupili kvalitní zásnubní prsten s přírodním kamenem, který má na rozdíl od syntetického zirkonu kvalitu a trvalou hodnotu, která skvěle symbolizuje pevnost vztahu, který muž k ženě chová.

Fotogalerie