Šťastné a veselé z Demdaca!




Protože podzim už se všemi deseti hlásí ke slovu, nastal čas začít přemýšlet o všem, co nás v následujících měsících čeká. Kromě třídění šatníku, hrabání tlejícího listí a zazimování chalupy před sebou máme také spoustu příjemných aktivit - třeba popíjení horkého svařáku, stavění sněhuláků z třpytivého prašanu nebo prožívání svátku, který my všichni v Demdacu pokládáme za ten nejkrásnější z celého roku. Vánoce se dotýkají každého z nás a věříme, že každý je také tráví v doprovodu svých nejbližších. Právě ty chceme o vánočních svátcích potěšit, a proto těm bez inspirace přinášíme nápady na překrásné dárky, které budou pod stromečkem zaručeně úspěšné!

Ať už jde o vaší maminku, sestru, babičku či tchýni, nikdy neuděláte krok vedle, když při výběru dárku sáhnete po kosmetice. V řadách našich produktů najdete široký výběr roztomilých vánočně laděných tuhých i tekutých mýdel, krémů na ruce a tělo, přípravků do koupele či úchvatných vůní, jež nadchnou každou ženu. 

Mužům rozhodně nekřivdíme, a tak u nás naleznete také pestrou škálu pánské kosmetiky od kořeněných toaletních vod, přes designová tuhá mýdla, až po kvalitní vlasové vosky a přípravky pro péči po holení. A protože pořádný chlapský vzhled není jen dílem krémů, rozhodně stojí za povšimnutí i profesionální nůžky a hřebeny určené k vyladění stylu pánských vlasů i vousů. 

Fotogalerie