Proč Hanka Kynychová nemá zásnubní prsten?




Oblíbená cvičitelka Hanka Kynychová v doprovodu svého manžela zavítala do reprezentativní prodejny JK Jitka Kudláčková, kde se nachází i zlatnická dílna. Je to jedinečné místo, kam chodí snoubenci z celé České republiky, aby si pořídili tradiční originální symboly pro stvrzení manželského slibu.

Hanka Kynychová plánuje obnovení svatebního slibu po 25 letech a doufá, že třeba od svého manžela dostane zásnubní prsten, který od něj nedostala… „Moje maminka na ruce nosila vždy snubní i zásnubní prsten, ale já mám jen ten snubní, ke kterému se váže vtipná historka. Když si mě můj muž chtěl vzít poprvé, tak jsem byla čerstvě po rozvodu a neměla jsem chuť se znovu vdávat. Když jsem se pak vdávat chtěla, tak mi Jindřich řekl, že by si mě vzal, ale že nemá peníze na prstýnky. Tak nakonec sehnal úplně obyčejné asi za dva tisíce korun, ale jsem ráda, že je máme a třeba si při obnovení slibu nadělíme nové,“ svěřila se známá cvičitelka, která má přání aby spolu oba prsteny ladily.

Manžel Jindřich verzi své vyvolené však trochu opravil: „Já jsem věděl, že se dává zásnubní prsten, ale bál jsem se, že mi Hanka řekne ne, tak jsem jí pak navlékl až ten snubní a byla už na vždy moje,“ s nadšením upřesnil, jak to tehdy cítil. My jen můžeme prozradit, že manžel Jindřich v JK Jitka Kudláčková pravidelně nakupuje, nakoupil zde například i náušnice za narození dvojčat.

Fotogalerie