Po velkém nasazení musí přijít relax!




Dohnal vás stres a únava? Pak je odpočinek nezbytný! Je tu čas na opravdový relax. Zavítejte na místo, kde budete obklopeni štíty místních velehor, dýchne na vás pohádková zimní atmosféra a pohoda. Vysoké Tatry sestávají z několika menších turistických resortů a zachovávají si charakter nedotčené přírodní destinace. Nejvýše položeným resortem je Štrbské Pleso, které se nachází ve výšce 1350 metrů nad mořem a nabízí dech beroucí výhledy na štíty Tater a dolinu.

Odpočívejte

Přímo na břehu Štrbského plesa se nachází pohádkový pětihvězdičkový Grand Hotel Kempinski, ve kterém načerpáte energii v luxusních prostorných pokojích s fenomenálními výhledy, anebo v příjemném prostředí luxusního ZION SPA.

Ochutnávejte

Pozvedněte váš zážitek ze stravování a navštivte Grand Restaurant. Šéfkuchař okouzlí vaše chuťové buňky lokálními pokrmy připravenými v moderním pojetí.

Sport a relax

Zimní idylku si ve Vysokých Tatrách můžete vychutnat nejen na lyžích. Zažijte skvělý zimní den na lanovkách, vyvezte se do zasněžených dolin, odpočiňte si na slunných terasách nebo si udělejte zimní túru k celoročně otevřeným chatám či vodopádům.

Pro lyžaře připravili v Grand Hotelu Kempinski High Tatras speciální balíček nesoucí název SKI & RELAX (varianta na 3 nebo 7 dní). Tato nabídka mimo jiné obsahuje také ski pas, neomezený vstup do ZION SPA anebo návštěvu aquacentra.

Více informací naleznete ZDE.

Zdroj foto: Grand Hotel Kempinski High Tatras

Fotogalerie